Els germans Iker i Iván Álvarez, medallistes en el Campionat d’Espanya d’Hapkido

L’Ajuntament de Llíria ha oferit una recepció als dos esportistes

Una representació de la Corporació municipal ha oferit, esta vesprada, una recepció als esportistes de Llíria, Iker i Iván Álvarez Tormo. Els dos germans van aconseguir penjar-se diferents medalles en el Campionat d’Espanya d’Hapkido, celebrat recentment en el Palacio de Deportes San Pablo de Sevilla.

En esta modalitat d’art marcial coreà, Iker Álvarez es va proclamar campió d’Espanya en la categoria trio infantil, al costat dels seus companys Marc Martínez i Fidel López. Per part seua, Iván Alvarez va obtindre la medalla de bronze en la categoria parella cadet, amb Jaume Vilaplana.

Els dos esportistes edetans, entrenats per David Martínez i Ángel Álvarez, pertanyen a l’Escola HapkidoSaChung de València, que va quedar subcampiona en el torneig nacional.

L’alcalde Joanma Miguel ha felicitat, en nom de la Corporació, a estos dos joves veïns de Llíria, “per les medalles aconseguides en el Campionat d’Espanya d’Hapkido, i que també representen tot un orgull per a la seua ciutat”.

El primer tinent d’alcalde, Paco Gorrea, ha manifestat que “suposa una gran alegria poder rebre a l’ajuntament a persones del nostre municipi que cullen èxits en noves disciplines esportives, la qual cosa demostra que Llíria viu l’esport en tots els seus àmbits, i esperem que este reconeixement siga el primer de molts per a Iker i Iván”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà