Loriguilla nomena a les seues Falleres Majors i dóna inici a les festes falleres

Exaltació Falleres Majors de Loriguilla

Els passats dies 8 i 15 de febrer, Loriguilla va fer l’exaltació de les seues Falleres Majors. El dia 8, la xiqueta Mª Pilar Caparrós va ser nomenada com a Fallera Major Infantil, acompanyada del president Jaime Mirasol i el dia 15, Sonia Expósito, com Fallera Major, escortada pel president David Expósito. Les seues respectives Corts d’Honor, representants del consistori i amics van acompanyar les falleres.

Jesús Pérez

La proclamació dels respectius regnats es va produir després de les cercaviles en les que les comissions van desfilar acompanyades per la banda musical de la localitat. Tant Mª Pilar com Sonia van ser presentades com les Falleres Majors de Loriguilla, en uns actes en el que es percebia l’ambient faller. Desprès de les proclamacions, es van realitzar sopars i balls. Falleres 2014 de Loriguilla

Les exaltacions van ser possibles gràcies a la col·laboració entre el consistori, veïns i empreses de la localitat.

Inici de la festa amb la ‘crida’

Després de les respectives exaltacions, Loriguilla va començar el període faller amb la ‘crida’, celebrada el passat 23 de febrer. L’acte, va estar presidit per les dues falleres i els seus presidents, així com per l’alcalde de Loriguilla, Javier Cervera, i la regidora de Cultura, Isabel Valero.
 
A la ‘crida’, Mª Pilar i Sonia van rebre les claus de la localitat de la mà de l’alcalde i van animar als loriguillans a gaudir de la festa fallera, idea que també va compartir el primer edil de Loriguilla, Javier Cervera.  
    

   

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà