Comencen les obres d’ampliació del Centre de Salut de Loriguilla

loriguilla centre salud

La instal·lació comptarà amb el doble de capacitat, dues sales de consulta de medicina familiar, una de pediatria i una altra d’infermeria

La localitat de Loriguilla ha donat principi en el dia de hui a les obres d’ampliació i reforma del centre de Salut. Aquest nou treball tindrà un import total de 211.000 euros.


El nou Centre de Salut comptarà amb el doble de capacitat, amb una sala d’espera amb capacitat per a 45 persones, dues sales de consulta de medicina familiar, una de pediatria i una altra d’infermeria. També comptarà amb dos banys accessibles que se sumaran als dos que ja existeixen actualment, una sala per al personal sanitari i un magatzem més gran.


Segons l’alcalde, Sergio Alfaro, “aquest treball va començar amb la desafectació de la Casa de Mestres contigua i l’Ajuntament ha hagut de fer front a moltes dificultats en el procés”.
El regidor de Salut, Carlos Rodado, ha declarat que aquesta obra de reforma donarà prioritat a la flexibilitat de recorreguts, “amb la possibilitat de tindre un doble circuit de circulació que ajudarà al bon funcionament del centre”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà