Finalitzades les obres de la primera fase del R-1 en el nucli urbà de Loriguilla

Loriguilla

S’han dut a terme tasques de neteja, de condicionat i servei d’aigua i electricitat

Les obres de la primera fase del sector R-1 en el nucli urbà de Loriguilla ja han finalitzat, per la qual cosa l’Ajuntament procedirà a la seua recepció perquè es puguen tramitar i concedir les primeres llicències d’ocupació en els habitatges construïts en aquesta àrea.

En aquesta primera fase s’han dut a terme tasques de neteja, s’ha condicionat el subsol, s’ha donat servei d’aigua i electricitat, i s’ha dut a terme l’arranjament de paviments i la col·locació dels preceptius senyals viaris verticals.

Així bé, pròximament està previst es vagen escometent successivament les següents fases de manera que puga desenvolupar-se per complet el sector R-1 i la zona nord-est de Loriguilla que engloba des del marge dret del pavelló municipal fins a la rotonda de la carretera, així com la zona paral·lela a la CV-374.

L’alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, ha agraït la labor de l’empresa i dels tècnics per «el seu bon fer i diligència» i ha remarcat que en breu «donarem la benvinguda a nous veïns i veïnes que han decidit adoptar el nostre poble com a residència habitual».

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà