El PP tria al exconcejal Vicente Estellés per a “reprendre el rumb” del partit a Nàquera

pp naquera

Pretén crear un equip que combina la joventut, experiència i il·lusió, amb capacitat i trajectòria

El Comité Provincial del PP ha triat a Vicente Estellés per a per a reprendre el rumb del partit a Nàquera. El nou dirigent popular ha explicat que “treballarà des d’una política de consens, constructiva i oferint idees”.

Estellés ha fet pública una carta de presentació dirigida a tots els afiliats del PP on ressalta la importància de crear unitat per a aconseguir la victòria en les pròximes eleccions locals de 2023 ja “des de fa diversos anys Nàquera està en un declivi i estancada”.

La intenció del nou dirigent popular és “crear un equip que combina la joventut, experiència i il·lusió, amb capacitat i trajectòria centrats en les necessitats de Nàquera, amb projectes seriosos assolibles i sobretot plens de gestió”.

Finalment, Estellés ha assenyalat que “és el moment de canvis, d’apostar per un
nou projecte il·lusionant del qual han de formar part tots els afiliats i els
veïns que se senten pròxims al nostre partit, les portes del PP de Nàquera estan obertes per a totes aquelles persones que es vulguen unir al nostre projecte´.

Estellés va ser regidor de l’Ajuntament de Nàquera entre 1999 i 2011 sota les sigles del PP on en la ultima legislatura va governar amb una majoria de set regidors.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà