Detingut l’atracador d’una gasolinera a Nàquera

gasolinera naquera

Va utilitzar una arma blanca de grans dimensions

La Guardia Civil ha detingut a home de 44 anys a qui se li imputen dos delictes de robatori amb violència i intimidació en una gasolinera de Nàquera.

L’Operació ‘PURPLE KNIFE’ va començar novembre passat, després de tindre coneixement de la comissió de dos robatoris amb violència en una gasolinera de la localitat de Camp de Túria emprant una arma blanca.

L’autor va assaltar el mateix establiment en les hores prèvies al tancament i empunyant un ganivet de grans dimensions amb el qual amenaçava a l’empleada perquè introduïra la recaptació del dia en la motxilla que ell mateix portava.

L’autor ocultava el seu rostre i les seues mans per a no ser identificat, fugint a peu del lloc.

Els agents van arrbar a la conclusió que l’autor resideix en un habitatge pròxim al lloc de la comissió dels fets i s’intensificà la labor preventiva en aquesta zona.

Amb les dades obtingudes, la Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Nàquera, realitza serveis d’identificació de vehicles i persones i després de mesos de cerca se localitza a un home que reuneix les característiques de l’autor dels fets.

Després de verificar que es tracta del mateix i efectuar un registre domiciliari, en el qual es localitzen les peces de roba utilitzades en la comissió dels fets i el vehicle en el qual es traslladava, es procedeix a la seua detenció a Nàquera.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà