Els veïns de Riba-roja ja poden pagar les taxes i impostos per bizum

Riba-roja terrazas

El ple de l’Ajuntament dona llum verda a les noves formes de pagament

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja ha aprovat una modificació generalitzada de les diverses taxes fiscals en vigor per a permetre als contribuents l’ús de bizum a l’hora d’abonar les taxes i els impostos municipals des d’enguany.

La iniciativa de l’equip de govern del PSPV ha comptat amb el suport de Ciutadans, Compromís, EU i Riba-roja Pot i l’abstenció del PP i Vox.

El nou sistema consisteix en la popular plataforma que permet l’abonament de qualsevol quantitat de diners entre particulars de manera ràpida i instantània sense necessitat de recórrer als mitjans tradicionals de carregar-les en un compte bancari o mitjançant transferència.

La gestió tributària de les taxes i els impostos mitjançant el bizum s’estendrà a la totalitat d’aquests, entre ells cal destacar aquelles referides al servei d’àpats social, conservatori de música i dansa, l’escoleta, activitats municipals, ocupació de la via pública, llocs del Mercat Municipal, instal·lació de terrasses, drets d’examen, escola d’estiu, actuacions urbanístiques o impostos sobre vehicles o els impostos i ingressos de dret públic.

Amb la posada en marxa d’aquest nou sistema de pagament culmina un procés de modernització i digitalització de l’administració local que s’ha emprés amb la finalitat d’oferir major comoditat i eficàcia en la resolució dels tràmits i els processos administratius que han de dur a terme els ciutadans i els contribuents. Per això, s’han incorporat les noves formes de pagament i s’han realitzat les reformes tecnològiques per a dur-les a terme.

L’Ajuntament de Riba-roja ha assignat 25.000 euros en els comptes d’aquest any destinats a eliminar la bretxa digital entre els propis veïns i barris del terme municipal.

El pressupost preveu una altra partida econòmica de fins ma 157.000 euros destinada a la digitalització de l’administració que pretén agilitzar el procés administratiu en tota la seua extensió.

L’alcalde Robert Raga ha subratllat que amb aquestes noves formes de pagament “ens adaptem als sistemes tecnològics que els ciutadans i els contribuents utilitzen ja en el seu dia a dia amb l’objectiu de guanyar en eficàcia i eficiència. Es tracta d’un avanç notable que ha sigut possible gràcies al treball que han realitzat els diversos departaments i àrees de l’ajuntament en els últims mesos”
.
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà