L’Ajuntament de Nàquera sol·licita una mesura cautelar en el procediment de recuperació de la titularitat de l’Ermita

ermita naquera

L’Arquebisbat no es va presentar en ahir en el jutjat de Llíria

L’Ajuntament de Nàquera continua amb el procés per a poder posar al seu nom l’Ermita de San Francesc ja que va ser construïda pel poble fa ja més de cent anys. El procediment principal segueix el seu curs amb una demanda a l’Arquebisbat de València estant a l’espera de si contesten o no ja que encara segueixen en termini. Això sí, aquest termini acaba en les pròximes setmanes i, de moment, no es té constància dels arguments de la congregació religiosa o si, ni tan si vulga, s’oposaran.

Paral·lelament, encara que lligat a aquest procediment principal, en el dia d’ahir, 18 d’abril de 2023, va tindre lloc la vista per a la mesura cautelar sol·licitada per l’Ajuntament de Nàquera contra l’arquebisbat valencià en la qual es demana que es garantisca l’eficàcia de la sentència, en el procediment principal, inscrivint una nota marginal en el Registre de la Propietat informant que hi ha una demanda interposada reclamant la propietat de l’ermita local.

Per a la vista d’ahir la congregació religiosa estava citada però no es va presentar davant la jutgessa pel que només va acudir l’Ajuntament per a defensar que era necessari anotar-lo en el registre. Finalment, en aquests moments s’està a l’espera que la magistrada emeta l’acte estimant o desestimant aquesta mesura cautelar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà