El número dos de Vox a Nàquera renuncia a l’acta de regidor

Vox Nàquera

José Navarro serà substituït per la número cinc de la llista

A tan sols 48 hores del ple de constitució de la nova corporació municipal de Nàquera, on Vox governarà per primera vegada en un municipi de Camp de Túria ja ha patit la primera baixa en les seues files.

El número dos de la llista electoral de Vox, José Navarro, ha renunciat a l’acta de regidor i no prendrà possessió del càrrec dissabte que ve.

En el seu lloc entrarà Anabella Marisa Furió, número cinc de la candidatura amb la qual el partit va concórrer a les passades eleccions locals per primer vegada,.

Segons ha confirmat el mateix Navarro a Infotúria.com, la renúncia es deu a motius personals al no poder assumir el càrrec. El número dos de la candidatura ha descartat qualsevol desavinença amb el partit, en el qual continuarà com a afiliat.

“He renunciat a l’acta de regidor per motius personals, el primer és la meua família. Però el meu company Iván compte amb mi, seguiré en Vox, no he marxat del partit”, ha manifestat Navarro.

Vox té ara quatre regidors que li permetran governar en minoria o en majoria si es materialitzen en un acord les negociacions que mantenen amb el PP. Els populars sumen tres regidors que li donarien la majoria absoluta al nou govern de dretes.

En l’oposició s’asseuran els sis regidors que sumen el PSPV, UPdN i Compromís.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà