Els partits locals donen l’alcaldia de la Pobla de Vallbona al popular Abel Martí

Pacte 28M Pobla de Vallbona

El PP, Centrats i CUPO segellen el nou tripartit

Hi haurà canvi en el govern de la Pobla de Vallbona. Després de setmanes de negociacions, a les quals han anat de bracet, els dos partits locals Centrats a la Pobla i CUPO han decidit pactar amb el PP.

D’aquesta manera, el candidat popular, Abel Martí, serà el nou alcalde de la Pobla de Vallbona amb el suport de la formació de les urbanitzacions i del nou partit de Jaime Ruix.

El pacte ha sigut signat aquesta vesprada en un acte públic celebrat al parc de l’església de Sant Jaume de la localitat.

Tant Ruix, primer amb Contigo i desprès com regidor no adscrit, com Juan Aguilar han format part aquesta legislatura del quatripartit liderat per Compromís juntament amb el PSOE, però després dels resultats de les eleccions del 28M, que els han atorgats dos regidors a cadascun han decidit negociar de manera conjunta i propiciar el canvi.

Amb aquest pacte, el nou govern municipal estarà format per un tripartit, mentre que Compromís i PSPV, que s’han quedat sense els seus socis de la passada legislatura passaran a l’oposició juntament amb els tres edils de Vox.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà