Bétera celebra la Fira del Comerç

Bétera celebraa una nova edició de la Fira de Comerç amb la participació d’un total de 19 expositors establiments comercials i de serveis aquest cap de setmana, del 16, al 18 de juny.

La XII Fira de Comerç de Bétera obrirà les seues portes aquest divendres 16 en horari de 18 a 21 hores i continuarà el dissabte 17 de 11 a 14 hores i de 18 a 21 hores per a finalitzar el diumenge amb un horari de 11 hores a 14 hores.

Els participats exposaran articles i serveis que van des de moda, calçat i complements a assegurances, automoció, esports, decoració, arquitectura, telefonia mòbil i informàtica, subministraments, dietètica i nutrició i un llarg etcètera.

Activitats per a tots els públics

A més amb la finalitat d’oferir una experiència familiar i d’oci el recinte firal comptarà amb exhibicions, tallers, exposicions i activitats per a tots els públics durant els tres dies.

Els veïns que acudisquen aquests dies a la Fira de Comerç podran veure una exposició de cotxes i motos o participar en els tallers d’Origami i Macramé organitzat per El Costurero Mágico que tindran un cost de 5 euros i inclourà el material del taller.

Els més esportistes podran gaudir d’una exhibició de Crossfit de la mà del comerç local 3T Box aquest mateix dissabte a les 19 hores.

Els participants podran obtindre descomptes en productes i a més el diumenge es farà lliurament d’un regal al guanyador de cada repte.

A més durant aquests dies es realitzaran sortejos i hi haurà regals per als assistents.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà