Un centenar de veïns de Nàquera participen en la batuda per a trobar a Eduardo

La família segueix sense notícies des del 10 de juliol

Els veïns de Nàquera s’han bolcat aquesta vesprada en la cerca d’Eduardo Caballero, desaparegut el passat 10 juliol. Al voltant d’un centenar de persones han participat en la batuda organitzada pels familiars amb la plataforma SOS Desaparecidos a través de les xarxes socials i en la qual també han participat membres de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil.

Organitzats per grups de deu persones, els participants en la cerca del veí de 58 anys, han partit des de l’Ajuntament de Nàquera fins al terme municipal de Bétera, cap a on es dirigia en el moment de la seua desaparició.

Segons les fonts consultades per Infotúria.com Eduardo, que estava travessant problemes de salut a causa d’una pneumònia que havia patit, es va pujar a Nàquera a l’autobús que porta a l’estació de metro de Bétera.

L’acció d’aquesta vesprada no ha conclòs amb èxit, però hi ha previstes noves mobilitzacions per a donar amb el parador d’Eduardo davant la col·laboració rebuda. En aquest sentit, els organitzadors han destacat el suport rebut per part de l’Ajuntament de Serra, que ha estat present amb un equip de voluntaris de Protecció Civil i va demanar a través de les xarxes la col·laboració i difusió, axí com la col·laboració dels responsables municipals de Bétera.

Respecte Ajuntament de Nàquera, finalment s’ha sumat a la cerca aquesta vesprada amb drons i Policia Local i Protecció Civil i la participació de l’alcalde i regidors, desprès de les queixes dels familiars per la falta d’interés en el cas.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà