Mazón destaca a l’Eliana la “excel·lència” dels efectius que atenen les emergències

mazon 112

El president de la Generalitat visita les instal·lacions del 112

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat l'”alt nivell d’excel·lència” de tots els efectius que treballen en la coordinació de les seguretat i les emergències en la Comunitat Valenciana i ha instant la societat valenciana a “confiar en el 112 davant qualsevol incidència”.

Carlos Mazón ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita aquest dijous al Centre de Coordinació d’Emergències de L’Eliana per a conéixer de primera mà les instal·lacions del 112, segons fonts de la Generalitat.

Després del recorregut pel centre, el president ha subratllat que la Generalitat compta amb un “servei públic de primer nivell” dotat d’uns efectius que treballen amb “èxit i dedicació” davant dificultats importants com la DANA, la COVID-19 o incendis d’una gran magnitud als quals han hagut de fer front, especialment, durant els últims quatre anys.

En aquest sentit, ha destacat la capacitat que han demostrat aquests serveis per a fer un “treball coordinat” amb la resta d’administracions, com les diputacions provincials, els consorcis provincials de bombers, la policia local, protecció civil, l’UME i la Guàrdia Civil.

Per tot això, el cap del Consell ha agraït als efectius d’emergències i seguretat la seua “professionalitat, la seua actitud i el seu servei” i ha instat la societat valenciana a “confiar en el 112 davant qualsevol incidència”.

Així mateix, Mazón ha enviat un missatge de “precaució i cautela” a la ciutadania per a previndre possibles incendis i ha destacat el comportament “cívic i madur” de la societat valenciana i la “conscienciació” amb el medi natural i la seguretat.

Finalment, ha valorat que la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, haja assumit amb “màxim rigor” totes les competències relacionades amb la gestió de les emergències, i ha assenyalat que el seu departament “està preparat per a reaccionar” davant qualsevol incidència “amb la major seguretat i els millors professionals”.

Durant la visita, el president ha estat acompanyat pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera; la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez; el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, i l’alcalde de L’Eliana, Salvador Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà