Olocau rebrà un dels Premis al Bon Govern

olocau

En la categoria de Desenvolupament local, ocupació, comerç i turisme

El pròxim 5 d’abril, tindrà lloc en el Centre Cultural La Beneficència de València el lliurament de guardons de la cinquena edició dels Premis Bon Govern de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i entre els guanyadors estarà el municipi d’Olocau. Concretament, l’Ajuntament d’Olocau rebrà un premi en la categoria de Desenvolupament local, ocupació, comerç i turisme pel projecte “Turismo Adaptado en Olocau (Serra Calderona)”.

Presentada pel Consistori per mediació de l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) María José Rel, aquesta proposta ha aconseguit un dels guardons que entrega anualment l’FVMP. Amb ells, aquesta institució vol premiar les bones pràctiques municipals i promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local. 

El guardó suposa un reconeixement a la iniciativa de l’Ajuntament per impulsar el turisme accessible i inclusiu mitjançant un servei gratuït de rutes adaptades. Un servei oferit mitjançant un contracte amb l’empresa Turism eAdaptat V3, especialitzada en aquest sector, perquè persones amb mobilitat reduïda puguen també gaudir del privilegiat entorn natural i cultural que posseeix el poble.

Per a l’alcalde Antonio Ropero, aquest premi “posa en valor el treball que des de l’Ajuntament s’estàrealitzant per a oferir experiències i propostes que acosten els atractius mediambientals i històric-culturals d’Olocau a totes aquelles persones que desitgen conéixer-los”. Segons ha afirmat, “el turisme accessible i inclusiu és una aposta ferma de la Corporació Municipal i aquest reconeixement demostra, a més, que és una proposta que desperta un gran interés”.

1 Comment
  1. ¿però és que tot el món s’ha tornat cec sord i mut? … ¿o serà això de sempre, que els de sempre es donen premis a si mateixos per a alavarse i felicitar-se?

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà