L’Eliana acull una jornada sobre emprenedoria i economia social

cartel leliana

L’Eliana acollirà aquest divendres 25 de març la jornada inaugural del IV Cicle d’Emprenedoria i Economia Social i Sostenible, organitzat per la Universitat de València (UV) i finançat per la Diputació. L’acte, que comptarà amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, es durà a terme a la sala d’actes de la Llar del Jubilat a partir de les 19 hores.

El cicle d’Aula Empresocial, que recorrerà diversos punts de la geografia valenciana, s’estructura en 3 grans eixos temàtics: economia social, Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i nous models de negoci i empreses sostenibles. La cita a l’Eliana, centrada en el primer eix, comptarà amb conferències per a conèixer en profunditat què és l’economia social, quins avantatges ofereix, com s’organitzen les cooperatives i societats laborals o com emprendre en empreses socials. A més, comptarà amb una taula de bones pràctiques amb les fundacions Novaterra i Joanrojeski i activitats interactives en economia social.

La participació podrà ser presencial i/o en línia, a través de la plataforma BlackBoard Collaborate (BBC) de la UV. En qualsevol cas s’ha de completar el formulari d’inscripció. Les persones assistents en qualsevol de les dues modalitats al total de les 9 sessions podran obtenir el certificat d’assistència completa al seminari.

L’edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha animat a elianers i elianeres a participar en aquestes jornades, que seguiran en altres localitats com Llíria, Mislata o Torrent, i que buscaran acostar als participants, ja siguen estudiants, emprenedors o futurs empresaris, experiències i iniciatives interessants sobre emprenedoria, cooperativisme i desenvolupament global sostenible.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà