Olocau presenta la novel·la ‘El Tesoro de Al Qadir’ 

libro Olocau

Amb la presència de l’autor, Gabriel Songel i del secretari autonòmic de Turisme 

El Saló d’Actes Vila d’Olocau ha acollit la presentació de la novel·la gràfica ‘El Tesoro de Al Qadir’ davant 60 persones que desitjaven conéixer tot allò que envolta una obra la trama de la qual té lloc en el municipi. 

L’acte, que ha comptat amb la presència de l’autor, el catedràtic de Disseny Industrial en la Universitat Politècnica de València, Gabriel Songel, i del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha desenvolupat en un ambient distés, pel fet que gran part del públic assistent eren alumnes de Primària del col·legi Alt Carraixet.

Prèviament a la presentació Francesc Colomer i l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, han dialogat breument amb els xics sobre tot allò que desitjaven saber en relació amb la labor que realitzen i el seu dia a dia. A continuació, el primer edil d’Olocau ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda i de presentar l’acte.  

Després, Gabriel Songel ha donat detalls de l’obra i del seu procés d’elaboració. L’autor ha explicat dades històriques sobre les quals es va basar a l’hora de preparar la història del llibre i ha recalcat la importància que per a això va tindre el fet de “fixar-se en els interrogants que la història ens ha deixat”. Un treball que va donar com a fruit l’obra presentada, l’objectiu principal de la qual és, com ha afirmat, “despertar la curiositat” del públic jove al qual va dirigit. 

Per a finalitzar, els assistents han tingut oportunitat de formular algunes preguntes i s’han repartit exemplars de la novel·la.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà