La urbanització Els Puntals d’Olocau estrena nou parc infantil

parque Olocau

Una actuació realitzada amb fons propis de l’Ajuntament

Els treballs que s’han estat realitzant a la urbanització Els Puntals per a construir un parc infantil han finalitzat. Així, els xiquets d’aquest nucli de població ja poden gaudir d’un nou espai de jocs, que se suma als ja existents en el nucli urbà, a Pedralvilla, a La Lloma i a Picapiedra. 

L’actuació ha sigut finançada amb fons propis de l’Ajuntament i s’emmarca en el Pla de millora d’instal·lacions i camins de les urbanitzacions de la Corporació Municipal, que continuarà desenvolupant-se durant els pròxims mesos. En aquest sentit, cal assenyalar que, en breu, està prevista la compra d’una parcel·la a Pla de Marco per a dur a terme futurs projectes.

Segons l’alcalde Antonio Ropero, aquest nou parc “és un exemple més de la ferma voluntat de l’Ajuntament per millorar la qualitat de vida dels veïns que viuen a les urbanitzacions”. A més, ha destacat que, dins d’aquestes actuacions, existeix “una aposta decidida pels espais verds que fomenten les activitats lúdiques i l’esport a l’aire lliure”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà