Els Reis Mags arribaran al parc de la Pineda la vesprada del 5 de gener

reyes magos

El 3 i 4 de gener els patges reals rebran als xiquets en la Plaça de La Torre

L’Ajuntament de Riba-roja tancarà el ‘Nadal Màgic’ amb l’arribada dels Reis Mags i dels seus patges reals. El patge real, rebrà als més xicotets en la Plaça de la Torre, conserva una torre i un tram de muralla d’època àrab, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 19.30 hores.

El recorregut s’iniciarà des del parc de la Pineda per avinguda de la Pau, i continuarà per carrer Sanchis Guarner, carretera de Vilamarxant, carrer del Moll, carrer Numància, carrer Sant Ana, carrer Joan Mortorell i carrer Major fins a la plaça de l’Ajuntament.

La programació nadalenca a Riba-roja de Túria tirarà el tancament amb l’arribada dels Reis Mags al Parc de la Pineda a les 17.30 hores per iniciaran la cavalcada amb carrosses, balls, personatges infantils, espectacles, llums i música pels carrers del municipi fins a la plaça de l’Ajuntament, en la qual els Reis Mags eixiran al balcó de l’Ajuntament per a saludar als xiquets.

El 3 de gener tindrà lloc ‘Esport Màgic’, una trobada solidària en el pavelló des de les 17.30 hores, amb activitats esportives, ambientació i coreografia, barra nadalenca, sortejos i regals.

El Nadal es va inaugurar a Riba-roja de Túria el 2 de desembre amb l’encés de l’enllumenat nadalenc i durant el mes de desembre s’han celebrat gran varietat d’actes per al públic familiar. Mercat nadalenc en la plaça de l’Ajuntament, acompanyat de concerts, contacontes, recital de poesia i iniciatives solidàries. Rasclet solidari al Parc Maldonado i una gran celebració de Nit de cap d’any amb campanades, xou en directe i orquestra de la qual van gaudir centenars de persones. A més de Ribajove i la Sant Silvestre Solidària recuperats després de dos anys d’aturada per la pandèmia.

“Hem consolidat el Nadal com un atractiu turístic per a Riba-roja” apunta l’alcalde Robert Raga qui convida a tots els veïns i visitants a gaudir dels últims actes i de l’especial cavalcada de Reis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà