Olocau estrena dos aparcaments per a patinets elèctrics i bicis 

bicis olocau

Estan situats en l’Avinguda Font del Frare i en la Plaça Major 

Al llarg dels pròxims dies, es posaran en funcionament a Olocau dos aparcaments per a patinets elèctrics i bicicletes -elèctriques o no- en els quals, a més, serà possible recarregar aquests vehicles. Les noves instal·lacions, construïdes mitjançant una subvenció de 24.295,80 euros de la Diputació de València per a projectes Smart City 2022 i fons municipals, estan situades en l’Avinguda Font del Frare i en la Plaça Major.

Per a poder utilitzar-les, serà necessari donar-se d’alta en el sistema creant un usuari. Amb ell, es podrà emprar una aplicació per al telèfon mòbil (disponible per a Android i iOS) des de la qual es podràn controlar els dispositius de càrrega i d’aparcament (bloquejant i desbloquejant el cadenat). En els panells informatius, estarà explicat el procés i es podran trobar els codis QR necessaris.

Segons ha afirmat l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, aquests aparcaments i punts de càrrega “suposen un pas més per a promoure l’ús de mitjans de transport alternatius al cotxe i a la motocicleta i, en conseqüència, per a impulsar un model de mobilitat urbana més sostenible i respectuós amb el medi ambient”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà