‘Olocau d’Orella’, el primer Festival de Teatre i Arts Diverses

festival teatro Olocau

El 6 de maig Olocau acollirà espectacles per a tots els públics 

El Saló de Plens d’Olocau va acollir ahir la presentació del Festival de Teatre i Arts Diverses ‘Olocau d’Orella’ que tindrà lloc el dia 6 de maig i portarà al municipi una àmplia oferta d’espectacles de diferents gèneres i per a tots els públics.

La regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Desa Vilaplana, va donar la benvinguda i introduir breument l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament i la seua Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut amb la plataforma El Sitio de las Palabras i Jesús Ge, director del festival amb Mar Benegas, va explicar com serà ‘Olocau d’Orella’. 

L’objectiu que es van plantejar va ser posar en valor la bellesa del poble a través de les arts escèniques. Per a això, es van triar espectacles de petit i mitjà format i de gran qualitat en els quals la proximitat jugara un paper principal per a acostar-los al públic. I tot això, en cinc escenaris situats en llocs amb encant del nucli urbà. 

cartel olocau

El director d’aquesta primer edició va animar els veïns d’Olocau a formar part de tres de les propostes: l’acte inicial amb la Fira d’intercanvi de llibres i la penjada de poemes; la ‘Jam’ de poesia infantil (un espai obert perquè els xiquets puguen recitar poemes; i la Vetlada, en la qual els veïns podran participar amb els artistes del festival (serà necessari realitzar prèviament la inscripció enviant un correu a teatroolocau@gmail.com).

Jesús Ge va voler agrair a l’il·lustrador suís Marc Taeger el disseny del cartell i va prendre nota de les persones del públic que van expressar la seua intenció de participar com a voluntaris. Els qui desitgen inscriure-s’hi encara poden fer-ho mitjançant el correu electrònic teatroolocau@gmail.com (podran aconseguir la samarreta del festival si ho fan fins al 23 d’abril).

L’alcalde Antonio Ropero va assegurar que, amb aquest nou festival, “fem més fort encara el vincle entre Olocau i la cultura. Des de l’Ajuntament hem treballat amb Jesús i Mar per a aconseguir un esdeveniment atractiu i que entusiasmarà a tots els veïns i visitants”.

Per a descarregar el programa, clic en el següent enllaç: https://bit.ly/41RGqtf

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà