La productora de Bétera Nathalie Martínez opta al seu segon Goya

Amb el curt documental ‘Una terapia de mierda’

Bétera tornarà a ser present en els Goya 2024. L’Acadèmia ha anunciat aquest matí els nominats a la 38 edició dels Premis Goya, guardons que s’entregaran el pròxim el 10 de febrer a Valladolid.

La productora de Bétera Nathalie Martínez, de Wise Blue Studios, optarà al seu segon Goya amb el curtmetratge documental ‘Una terapia de mierda’. El primer va ser al 2021 amb el curt d’animació ‘Blue & Malone’.

‘Una terapia de mierda’ narra com en 2012, dos estudiants de biologia van crear el ‘fecomagnetismo’, una paròdia de les pseudoteràpies que assegurava curar tot tipus de malalties mesclant caca amb imants. Només volien fer una crítica original i divertida però se’ls va anar de les mans. Quant temps tardarien la gent a adonar-se que tot era fals?

El curtmetratge documental, dirigit per Javier Polo, està coproduït per Cosabona Films, Els Germans Polo, Inaudita Films i Wise Blue Studios amb el suport d’ICAA, Culturarts i ÀPunt Mèdia

Els actors Mariano Collantes i Fernando Cervera protagonitzen el curt escrit per Juanjo Moscardó i Ana Ramón.

Entre els productors figuren a més Juanjo Moscardó, Javier Polo, Maxi Valero i Jorge Acosta.

‘Una teràpia de mierda competirà amb altres quatre títols per emportar-se el Goya a millor curt documental: Ava, El Bus, Blow i Herederas.

Aquests són tots els nominats als Goya 2024

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà