L’arbre de Nadal de punt de ganxo més alt del món està a Vilamarxant

Galeria 8 Fotos
arbol ganchillo vilamarxant

Ha sigut confeccionat pels veïns amb una finalitat solidària

En la competició per tindre l’arbre de Nadal més alt d’Espanya entre Granada, Vigo, Baladona i el poble càntabre de Cartes, que presumeix de tindre l’arbre més alt d’Europa amb 65 metres s’ha colat un municipi de Camp de Túria. Vilamarxant ha plantat l’arbre de Nadal de punt de ganxo més alt del món. “A dia de hui, tenim l’arbre de ganxillo més alt del món que contínua completant-se a molt bon ritme”, assegura el regidor Xavier Jorge.

Però més enllà de l’altura -l’estructura aconsegueix els 20 metres- la característica més important d’aquest arbre és que ha unit a tot un poble fent que centenars de veïns de Vilamarxant s’hagen posat a treballar junts per construir “un simbol que és signe d’unió i germanor en el nostre municipi”, valora el regidor.

Més de 120 cosidores i el regidor, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilamarxant i d’empreses de la localitat han fet possible aquest projecte que va començar a caminar el passat mes de febrer amb la confecció de les peces de punt de ganxo.

El consistori i el grup Cadeneta van unir les seues forces per a crear l’arbre de Nadal de punt de ganxo més alt del món durant l’últim sopar nadalenc
perquè es convertira es convertirà en un gran reclam turístic de la localitat durant els mesos de desembre i gener pròxims.

Des de l’organització es va sol·licitar a la ciutadania que col·laborara activament amb l’elaboració de quadrets de punt de ganxo, com ja succeïra l’any passat, però amb l’objectiu de construir l’arbre nadalenc més alt del món.

Per a participar en aquest projecte, a mès, era necessari fer un donatiu destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) per ajudar a finançar l’investigació contra la malaltia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà