La brigada EMERGE d’Olocau realitza tasques de neteja al Parc de Pedralvilla

brigadas olocau

L’objectiu és la prevenció d’incendis

Els peons forestals de la brigada municipal del programa EMERGE d’Olocau han finalitzat recentment un conjunt d’actuacions de neteja per a la prevenció d’incendis al Parc Municipal de Pedralvilla.

Concretament, han consistit en el desbrossament de la parcel·la on s’ubica el Centre Cívic ‘Els Pins’, la neteja dels arbres i l’eliminació de mala herba.

Amb estos treballs, es dona continuïtat a les tasques que la brigada està duent a terme per tot el terme d’Olocau i que ajudaran notablement a evitar la generació i propagació del foc al mateix temps que posen en valor l’extraordinari entorn natural de la localitat.

Cal recordar que els seus membres es van incorporar a la plantilla municipal mitjançant una subvenció de Labora i que estan contractats per a un període de 6 mesos a jornada completa.

L’alcalde Antonio Ropero ha volgut destacar “el gran treball que estàrealitzant el personal del programa EMERGE per a millorar la prevenciód’incendis i, d’esta manera, contribuir a la seguretat de totselsveïns”.

Segons el primer edil, “el patrimoni natural del nostre poble és un tresor d’incalculable valor i, des de l’Ajuntament, continuarem promovent este tipus de projectes i d’iniciatives per a protegir-lo”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà