L’alcalde d’Olocau es reuneix amb la consellera de Medi Ambient

antonio ropero

Va traslladar les deficiències de la carretera CV-333

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, va mantindre ahir una reunió amb la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre per a transmetre-li les demandes del municipi de la Calderona.

A més de Pradas, hi van estar presents altres alts càrrecs de la Conselleria, com el secretari autonòmic d’Infraestructures i Transports, Vicente Dómine; el director general de Transports i Logística, Manuel Ríos; el director general de Medi Natural i Animal, Raúl Mérida; i la directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez.

Ropero va dialogar sobre la possibilitat de millorar i ampliar el servei de transport públic interurbà, sobre assumptes en matèria mediambiental relatius a la Serra Calderona i sobre l’estat de l’estudi de situació sobre les deficiències i les condicions en les quals es troba la carretera CV-333.

Segons l’alcalde la trobadava ser “molt productiva i positiva”, ja que “la consellera m’ha transmés la seua total disposició a abordar les necessitats que li he plantejat. Amb la reunió de hui, fem un pas més perquè les nostres reivindicacions relatives al transport, la mobilitat i el mediambient es puguen fer realitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà