La Unió Musical de Llíria: una societat compromessa amb l’educació

entrada a la Unió Musical de Llíria

La Unió Musical de Llíria compta, com a societat, amb múltiples vessants educatives. Té, per una banda, el Centre Integrat Unió Musical, un col·legi concertat, amb un projecte gratuït, una línia educativa eminentment en valencià i compromessa amb l’aplicació de la tecnologia. L’oferta educativa del centre transita desde infantil a secundària i oferix, paral·lelament, una completa formació musical als seus alumnes amb ensenyaments elementals de música. El col·legi, a més, també oferix altres serveis que completen una oferta educativa atractiva per a les famílies, com el menjador o les activitats extraescolars per als més menuts.

En el Centre Integrat també són conscients de la importància de la formació lingüística. Per això, ha implantat, juntament amb el British Council i la Universitat de Cambridge, un Projecte Lingüístic per a l’Ensenyança de l’Anglés. Este programa integra els estudis oficials amb el format d’ensenyament de Cambridge, perquè els alumnes puguen desenvolupar, dins de les hores lectives, una destresa lingüística àgil i ferma.

Per últim, la societat també compta amb l’Escola d’Educands, on els alumnes poden gaudir d’un ensenyament instrumental, llenguatge musical i conjunts instrumentals durant tot un curs lectiu. A més, per a garantir una formació el més sòlida possible, l’Escola d’Educands també es sustenta en altres dos pilars: l’Escola de Perfeccionament, que concerta trobades mensuals amb professorat d’alt nivell professional, i la Quinzena Musical ‘Manuel Enguídanos Cotanda’, organitzada al llarg del mes de juliol.

Unió Musical de Llíria
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà