El relat ‘La mujer asimétrica’ d’Ernesto Tubía gana LiteraTúria

ZafiraPerezRobertRaga

Juan Carlos González guanya el concurs en poesia

L’Ajuntament de Riba-roja ha donat a conéixer la fallada del concurs LiteraTúria en les modalitats de relat i poesia d’entre les 42 obres originals que s’han presentat en aquesta edició.

En aquesta ocasió, s’han rebut participants de ciutats com Barcelona, Madrid, Cadis, Almeria, Logronyo, Albacete, la comunitat d’Astúries i de Riba-roja.
El primer premi en la modalitat de relat ha correspost a Ernesto Tubía Landeras, per la seua obra “La mujer asimétrica”. Els altres dos finalistes són Miguel Ángel González per “Domingo” i Nélida Leal Rodríguez per “Brindaremos”.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 450 euros, mentre que els finalistes obtindran un lot de llibres d’autors locals.

El primer premi en la categoria juvenil de la modalitat de relat ha sigut per a Aroa Coleto Macías per la seua obra “La xica del café”, mentre que els altres dos finalistes han correspost a Aroa Pérez Montañes per “Su canción” i José Miguel Vargas Sánchez per ‘No era amor’.

El guanyador obtindrà un premi de 250 euros en efectiu i els finalistes tindran sengles lots de llibres d’autors locals.

En la modalitat de poesia, el guanyador ha sigut Juan Carlos González Herrera per l’obra “El viejo profesor” mentre que els finalistes són Juan Carlos González Pujalte per “Tocar-me” i Manuel Terrín Benavides per “Frente al espejo”.

El jurat ha concedit, a més, un accèssit a José Álvarez Mesa per “Octubre entre els tolls”.

Els premis seran de 450 euros per al guanyador i un lot de llibres d’autors locals per a cadascun dels finalistes.

En la categoria juvenil i secció de poesia, el primer premi ha quedat desert mentre que els dos finalistes són ‘Donde nos quisimos’ per José Miguel Vargas Sánchez, i Aroa Pérez Montañes per ‘La memoria de la piel’, que rebran un lot de llibres d’autors locals.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.