Riba-roja es cola entre els 20 municipis valencians de major renda per habitant

plaza del ayuntamiento ribarroja

A la comarca està per davant Bétera, l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve

La renda mitjana bruta de Riba-roja de Túria ha augmentat en un 3,5% en passar dels 28.146 euros de l’any 2018 als 29.137 euros en l’exercici de 2019 i, al mateix temps, ha millorat una posició en l’àmbit de la Comunitat Valenciana i se situa en el lloc 16, segons l’última estadística publicada per l’Agència Tributària.

A la comarca de Camp de Túria se situa en el quart lloc després de Bétera, l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve, mentre que en el global d’Espanya està en el lloc 348.
Les estadístiques de l’any tributari 2019 en *Riba-roja donen a conéixer que es van presentar un total de 10.867 declaracions dels veïns -367 més que en l’exercici econòmic anterior- i la renda disponible mitjana disponible –després dels impostos corresponents- es van incrementar en altres 686 euros en passar dels 22.825 als 23.511 euros entre els de l’any 2019 i l’anterior.

El valor de les rendes del treball en l’exercici analitzat aconsegueix els 254 milions d’euros entre totes les declaracions de la renda presentades pels contribuents de Riba-roja de Túria davant l’Agència Tributari. Per part seua, les rendes d’activitats econòmiques es xifren en 21 milions d’euros i les rendes del capital mobiliari en altres 6’1 milions d’euros.

Les declaracions dels contribuents de *Riba-roja es van beneficiar, també, de les exempcions que aplica l’Agència Tributària amb un volum que aconsegueix, actualment, els 11’4 milions d’euros, entre les quals cal destacar algunes com la maternitat, les famílies nombroses o de dependència valorades en 1’5 milions d’euros, a més d’altres rendes per treball personal relacionades amb indemnitzacions per acomiadament i altres rendes del treball.

Les dades de l’Agència Tributària se centren en detallar, de manera detallada, alguns aspectes relacionats amb les declaracions dels 12.348 contribuents de Riba-roja de Túria, com els 8.301 fills continguts en les declaracions fiscals, les 483 relatives a deduccions per maternitat, altres 336 per increment de despeses en guarderia o centres d’educació infantil o les 428 sobre deduccions per descendents, ascendents o cònjuges amb discapacitat.

Finalment, l’anàlisi de l’Agència Tributària aborda altres aspectes com les 611 declaracions que contenen deduccions mitjanes per habitatge habitual o les 2.102 sobre aportacions mitjanes als plans de pensions contractats per cadascun dels contribuents, les 444 declaracions referides a les famílies nombroses o assimilades de Riba-roja de Túria o les 409 per família nombrosa de categoria especial.

L’alcalde Robert Raga ha afirmat que aquestes dades “són una estadística sobre la renda mitjana dels nostres veïns, es tracta d’unes dades positives que reflecteixen una situació en el nostre municipi que ens animen a continuar treballant en la mateixa línia de suport als sectors econòmics de la localitat perquè, d’aquesta manera, la classe mitjana i baixa puguen disposar d’una renda millor”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà