Benaguasil decreta dol oficial per la defunció de Marcos Durá

ayuntamiento de benaguasil

Després de confirmar-se la defunció del jove en Formigal

Les banderes dels edificis municipals i dels accessos a Benaguasil onejaran a mitja asta i han quedat suspesos tots els actes municipals previstos demà 9 de desembre després de confirmar-se la defunció de Marcos Durá, el jove de 31 anys desaparegut en Formigal.

Des de l’Ajuntament de Benaguasil han agraït a través d’un comunicat a totes les autoritats de la Comunitat Valenciana i d’Aragó “la seua total predisposició per a aconseguir trobar a Marcos encara que el resultat haja sigut tan dur i trist”.

El govern local, que està en contacte permanent amb la família de Marcos i amb les autoritats de totes dues comunitats autònomes, ha celebrat aquest matí una reunió d’urgència acordant decretar demà dol oficial a Benaguasil.

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest migdia el cos sense vida del veí de Benaguasil en les proximitats de Formigal, on s’havia activat un dispositiu de cerca en el qual ha participat un grup de familiars i amics desplaçats des del municipi de Camp de Túria.

Des de l’institut armat informen que un agent de Sallent de Gállego, que dirigia a un grup de voluntaris en la cerca, ha localitzat el cos sense vida en les proximitats de l’estació d’esquí.

A l’espera de l’alçament del cadàver i de la seua completa identificació, el cos serà traslladat on determine l’autoritat judicial per a l’autòpsia que determinarà les circumstàncies i la causa de la defunció del jove, molt conegut en el seu municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà