El PSPV de Riba-roja presenta a Robert Raga com a candidat a la reelecció

Unes 200 persones abrigallen al candidat en l’acte celebrat en la Botaia

El PSPV de Riba-roja de Túria ha presentat aquest cap de setmana a Robert Raga com a candidat a les pròximes eleccions municipal del 28 de maig amb una reivindicació a la labor realitzada durant les dues últimes legislatures.

L’acte públic es va celebrar en la Botaia en el qual es van reunir al voltant de 200 persones, tant de la localitat com de la resta de la comarca de Camp de Túria, a més de diversos col·lectius, urbanitzacions i associacions.

Raga va reivindicar la gestió realitzada al llarg de les dues últimes legislatures sota governs “socialistes i de progrés” en els quals Riba-roja de Túria “ha progressat enormement i hem situat al nostre municipi en el mapa de les localitats que aposten per la igualtat d’oportunitats i un respecte profund cap a la pluralitat i la llibertat de les persones i la transparència en tots els àmbits de l’ajuntament”.

El candidat del PSPV va realitzar un recorregut pels principals sectors on s’ha notat un major progrés, especialment amb la millora en els serveis municipals com la neteja viària o la recollida de residus sòlids, la seguretat ciutadana, la construcció de les infraestructures i comunicacions, el descens de l’atur o l’augment de les inversions públiques de la resta d’administracions, la Diputació de València, la Generalitat o l’Estat.

Sota el lema de la precampanya ‘Riba-roja en positiu’, Raga va tendir la mà a la resta de partits polítics per a fer una localitat més “pròspera”, va subratllar que “vinc a parlar i a treballar per a sumar i per al que ens preocupa” al mateix temps que va demanar als veïns“siguen del partit que siguen” a sumar-se a un projecte que només persegueix un objectiu “millorar la vida de les persones en un poble millor”.

L’acte de presentació va comptar amb la participació de José Muñoz, secretari d’organització del PSPV, que va enaltir les polítiques de “Ximo Puig i les inversions que permeten noves o millors infraestructures en municipis com *Riba-roja, també les polítiques destinades a impulsar la instal·lació en la Comunitat de noves empreses i la creació de llocs de treball”.

La secretària general del PSPV al Camp de Túria, Lola Celda, va destacar l’increment “notable” de les inversions que les diverses institucions públiques destinen als ajuntaments i va reivindicar “les polítiques progressistes enfocades a les persones, a l’economia i a la transparència que ha marcat un abans i un després”.

Benjamí Mompó, secretari general de Joves Socialistes del País Valencià, va redundar en el paper “dels joves, el seu compromís i el seu activisme i les polítiques per a ajudar-los, en particular en matèria d’habitatge o d’economia domèstica”.

El secretari provincial del PSPV a València, Carlos Fernández Bielsa, va enviar un missatge de felicitació al candidat al qual va definir “com un alcalde treballador, pròxim i bolcat en la millora del seu poble i en la millora de la vida dels seus veïns”. 


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà