Alicia Tusón repetirà com a candidata a l’alcaldia de Serra

serra alicia tusón

“Tenim l’oportunitat de continuar construint el futur de Serra conjuntament, no la deixem escapar”

La socialista Alicia Tusón s’ha presentat aquest dissabte com a candidata del PSPV per a seguir en l’alcaldia de Serra la pròxima legislatura davant el veïnat i una bona representació del teixit social i cultural que va omplir la sala d’actes de la Casa de la Cultura.

Durant aquesta trobada, Tusón ha donat les gràcies a tots els que l’han acompanyada en aquest recorregut: “al meu equip, per fer possible governs que transformen Serra; a tot el veïnat, per la confiança; i a la meua família, per acompanyar-me en aquesta marxa”.

Durant aquest acte de presentació ha posat l’accent que tot això ho fa “per Serra, pels interessos del poble i de la ciutadania», deia mentre deixava clar que: «Hem de continuar unint i enfortint Serra, aprofitant tot el potencial que tenim en el nostre municipi. Tenim la il·lusió per a continuar aconseguint grans assoliments”.

Tusón ha buscat motivar a tots els assistents: “hem aconseguit fer de Serra un lloc unit i cohesionat, amb millors serveis i infraestructures i no podem deixar que això es perda. Tenim clar el que cal fer i la il·lusió posada en cadascun d’aqueixos propòsits”.

En aquesta presentació, la candidata ha mostraT la seua intenció de “continuar avançant en el futur de Serra”, i per a això “no podem deixar passar l’oportunitat que tenim de continuar en aquest camí amb independència de si vivim en el nucli urbà o la urbanització Torre de Porta Coeli”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà