Videos incendi Riba-roja: confinen Masia de Traver i tallen el metro i la línia elèctrica

VIDEOS: INFOTURIA

L’incendi s’ha declarat aquesta vesprada

Les autoritats han confinat la urbanització Masia de Traver, han procedit al tall de la circulació del metre entre les estacions de La Canyada i L’Eliana i han sol·licitat a Iberdrola que descarregue una línia elèctrica, tot això de manera preventiva, a causa de l’incendi forestal declarat aquesta vesprada a Riba-roja.

Segons l’última actualització comunicada per Emergències, treballen en la zona set mitjans aeris més una brigada helitransportada; tres unitats de bombers forestals més quatre autobombes; quatre brigades forestals del Consorci Provincial de Bombers, un sergent, un coordinador forestal, un tècnic forestal i voluntaris de Nàquera.

L’incendi ha començat a primera hora de la vesprada d’aquest dissabte en el terme municipal de Riba-roja, enfront de la urbanització Masia Traver.

Segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, l’avís el foc s’ha rebut poc abans de les 14.30 hores i ha obligat a decretar la situació 1 de Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF).

Aquesta situació d’emergència es declara quan l’evolució previsible d’un incendi pot afectar greument béns forestals i, si és el cas, afectar lleument la població i a béns de naturalesa no forestal.

Així, avançada la vesprada, de manera preventiva, s’ha procedit al confinament de la urbanització Masia de Traver i s’ha interromput la circulació del metre entre les estacions de La Canyada i l’Eliana.

De la mateixa manera, el Centre d’Informació i Coordinador d’Urgències (CICU) ha traslladat a la zona “en preventiu” una ambulància de Suport Vital Bàsic.

A petició del Consorci Provincial de Bombers de València, el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha sol·licitat a Iberdrola que descarregue una línia elèctrica pròxima al foc.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà