Èxits dels esportistes d’elit de Riba-roja

deportistas ribarroja

El ple felicita a set competidors de diferents disciplines

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja ha aprovat per unanimitat una felicitació conjunta als set esportistes de la localitat pels seus èxits aconseguits al llarg de les últimes setmanes.

La corporació municipal reconeix a tots els esportistes pels èxits reeixits en les seues respectives especialitats “a base d’esforç i dedicació que permet aconseguir resultats en les diferents disciplines practicades”.

La declaració institucional aprovada afig que quan un esportista local aconsegueix un assoliment en forma de titule “el nom de Riba-roja de Túria aconsegueix els nivells de promoció i reconeixement, dels quals ens sentim orgullosos i partícips”.

El ple ha felicitat a Vicente Contelles, atleta, per la consecució del subcampionat nacional en el campionat d’Espanya d’atletisme en pista coberta categoria Màster 40, en la prova de 200 metres llisos; a Pau Asensio Martínez, jove karateka que va obtindre la medalla d’or en la categoria de kumite infantil de menys de 40 quilos en el campionat autonòmic celebrat en el pavelló Ricardo Tormo de Canals.

La felicitació s’estén, també, a Martina Gil Olmeda, gimnasta aeròbica, per la consecució de dues medalles d’or en el campionat celebrat a Montcada en la categoria juny individual i grup, i l’obtenció de medalla de bronze en la categoria de grups i or en trios. També, a Alejandro i Marco Barrachina, nadadors, per la seua condició de finalistes amb la selecció valenciana en el campionat de natació celebrat a Cadis.

deportistas ribarroja

La declaració del ple de Riba-roja de Túria destaca, a més, a Rubén Burgos, entrenador del València Basket femení, per la seua consecució de la Copa de la Reina, primer títol d’aquesta competició per a l’entitat valenciana; el ple ha felicitat, també, a Sonia Pereira, *karaketa del club *Karate *Kenkyo (*kihaku *sport) per la seua victòria aconseguida en el campionat d’Espanya de menys de 55 quilos en la categoria absoluta celebrat a la ciutat de Pontevedra, a principis d’abril.

La declaració institucional aprovada per unanimitat de tots els grups del ple de Riba-roja de Túria conclou amb el desig que els èxits esportius aconseguits “reflexos del treball i la dedicació “tinguen una prolongada continuïtat en el temps, s’aconseguisquen noves metes i objectius i, per consegüent, gaudim conjuntament de l’esport local i els nostres brillants representants”.

L’alcalde Robert Raga ha destacat “l’enorme treball que duen a terme tots els nostres esportistes en el seu dia a dia que han de compaginar amb els seus estudis o treballs per a aconseguir uns èxits que permeten portar el nom de la localitat per tots els racons d’Espanya i, per això, han de tindre un reconeixement públic per la impressionant labor que realitzen”.



Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà