Exposició ‘El huerto escolar, experiencias educativas en Riba-roja’

La facultat de Magisteri de la UV acollirà l’exposició “El huerto escolar, experiencias educativas en Riba-roja y el proyecto PaisoLhort” .

La mostra s’inaugurarà hui dijous 2 de maig a les 18 hores en l’aula Concepción Medina de la Facultat de Magisteri.

A través de 19 panells, l’exposició presenta un itinerari per les experiències educatives realitzades en els diferents centres del municipi amb la col·laboració de EcoRiba, que van ser presentades en les I Jornades d’Educació Socioambiental de Riba-roja.

Es tracta de posar en èmfasi la importància dels horts escolars, tant en la formació escolar com en l’educació superior. Els horts són un espai d’aprenentatge real que promou el coneixement disciplinar i interdiciplinar i permet oferir múltiples experiències sobre la naturalesa i la cultura.

Aquest acostament a la naturalesa incrementa la curiositat, l’experimentació i la motivació, redundant en un major aprenentatge que afavorirà l’adquisició de valors, actituds i el respecte cap a la naturalesa i desenvolupant una consciència ecològica, autèntica i duradora.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, la degana de la Universitat de magisteri, Ana María Botella, la vicedegana Amparo Hurtado i la delegada de la rectora de la UV, Dolores Pitarch.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà