Ix a licitació l’explotació i les obres de reforma de la piscina de Sant Antoni de Benaixeve

PISCINA MUNICIPAL SAB 2

El termini per a la presentació d’ofertes finalitzarà el 24 de gener

El passat 30 de desembre, l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, format per AISAB, PSPV-PSOE i Ciutadans, va elevar al ple de la Corporació l’expedient de licitació de la piscina municipal per a la seua aprovació.

La publicació de la licitació de la piscina coberta en concessió de serveis ja està visible en el portal Contractació de l’Estat, i l’enllaç a la informació es troba ací: https://bit.ly/3HrZWlK . El termini per a la presentació d’ofertes finalitzarà el 24 de gener.

Es tracta d’un contracte que tindrà una duració de 20 anys, i que porta aparellat un projecte de reforma que haurà d’escometre l’empresa adjudicatària. El consistori, per part seua, abonarà un cànon a l’empresa per assegurar-ne la viabilitat econòmica de l’explotació.

Les instal·lacions de la Piscina Municipal daten de la primera dècada dels 2000, per la qual cosa han quedat antiquades i allunyades de les necessitats actuals de la població de Sant Antoni de Benaixeve, que compta ja amb quasi deu mil habitants. És per això que es precisava d’una inversió per a actualitzar les instal·lacions i adequar-les.

La inversió proposada per l’ajuntament supera els 500.000 euros i hauran d’estar realitzades 5 mesos després de la seua adjudicació. La reforma inclou la creació de sales, a fi d’augmentar l’oferta d’activitats com a sala de ciclisme de sala, sala de musculació i sales polivalents per a Body Pump, Combat, pilates, ioga, etc. Tot això farà que la instal·lació situe la seua oferta entre les millors de la comarca, amb una instal·lació més moderna, més accessible i capaç de donar cobertura a un ampli ventall d’activitats esportives, a més de les pròpies activitats aquàtiques.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Enrique Santafosta Giner: “Amb aquesta licitació seguim el camí emprés per dotar el nostre municipi de les millors infraestructures i serveis.” “Aquests expedients, de gran complexitat, requereixen de molta dedicació i esforç” ha conclòs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà