Sant Antoni de Benaixeve llança la campanya ‘Coneix els teus parcs’

S’ha dut a terme una remodelació de tots els parcs municipals

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de l’àrea de Serveis Municipals, ha dut a terme una remodelació de tots els parcs públics a fi d’actualitzar les seues instal·lacions i millorar el seu atractiu.

Diversos d’ells compten amb instal·lacions accessibles per a persones de mobilitat reduïda, la qual cosa suposa una millora en atenció a la diversitat i inclusió.

Per tot això, el consistori llança una campanya informativa anomenada “Coneix els teus parcs”, a través de la qual donarà a conéixer, amb un vídeo i tríptics, la xarxa de parcs municipals i les seues instal·lacions. L’objectiu n’és fomentar l’ús i gaudiment d’aquests espais públics per part de tota la població, perquè puguen jugar, socialitzar, practicar esport o gaudir d’activitats d’oci saludable.

Així mateix, a través de la campanya es pretén fomentar el bon ús i el respecte per les instal·lacions, perquè són per a tots i entre tots hem de procurar mantindre-les en bon estat.

La campanya continuarà també amb l’inici del curs escolar, moment en què es repartiran tríptics a tot l’estudiantat d’educació primària i secundària de Sant Antoni de Benaixeve.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà