El PP de Sant Antoni de Benaixeve es presenta apostant per la seguretat, l’ocupació i millora en connexió


Els Populars es van presentar davant més de 150 veïns i la presència del president provincial, Vicente Mompó

La presentació va tindre lloc al Carrer Vereda, on els Populars han instal·lat la seua oficina de campanya de cara a les eleccions municipals i autonòmiques que se celebraran el 28 de maig.

A l’acte també van assistir el senador Fernando de Rosa, el diputat Ximo Segarra, la secretària general Reme Mazzolari, el Nº3 del PPCV a les Corts Valencianes Pablo Broseta, alcaldes i candidats de la comarca del Camp de Túria als quals des de l’agrupació local se’ls va agrair el seu constant suport i ajuda al municipi.

Un dels missatges que més es va repetir per part dels intervinents va ser l’aposta del Partit Popular per la seguretat, l’ocupació, la connexió amb el transport públic metropolità i la millora de les infraestructures de Sant Antoni de Benaixeve.

En paraules del candidat Luis Trejo: “L’únic partit que pot defensar els interessos de Sant Antoni de Benaixeve i els seus 10.000 veïns és el Partit Popular, ja que és l’únic que té força i representació en les instàncies comarcals, provincials, autonòmiques, nacionals i europees”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà