Units X Benaguasil serà el lema de la campanya electoral de Populars Benaguasil

La candidatura més gran presentada fins al moment en el municipi opta per un lema d’unitat

Populars Benaguasil revela a poques hores de l’inici de la campanya electoral municipal el lema que utilitzarà per a revalidar la confiança majoritària de la ciutadania.

Units X Benaguasil serà l’eslògan utilitzat en una clara aposta d’unitat i d’equip recollint la diversitat i pluralitat de les 27 persones que conformen la candidatura de l’alcalde Ximo Segarra i que provenen del teixit social, empresarial i associatiu de Benaguasil.

Units X Benaguasil també fa referència al tàndem electoral que Ximo Segarra i Stephane Soriano han format i al format nou que tindrà la campanya electoral de Populars Benaguasil.

Per al coordinador de la campanya Stephane Soriano, “el nostre eslògan recull clarament la nostra voluntat de treballar en equip i units per Benaguasil enfront d’aquells que únicament pretenen unir-se perquè no governe l’alcalde Ximo Segarra. Aquesta campanya electoral serà molt diferent a les que hem dut a terme fins ara i tindrà un caràcter molt personal per a demanar a la ciutadania la seua confiança de manera majoritària”.

A més dels tradicionals actes de campanya, també estan previstes visites de diputats autonòmics i nacionals compromesos amb Benaguasil i per defensar aquelles infraestructures i inversions fonamentals per al creixement del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà