El ple de Sant Antoni de Benaixeve acaba en insults del públic als regidors

L’alcadessa lamenta en un comunicat els incidents

L’alcaldia de Sant Antoni de Benaixeve ha publicat un comunicat en el qual lamenta “profundament” els incidents ocorreguts durant el ple municipal d’ahir, en el qual es van produir insults i intimidacions cap a alguns dels regidors durant la sessió i una vegada finalitzada la mateixa.

Una de les veïnes que assistia a la sessió, va demanar la paraula per a dirigir-se als regidors de l’oposició, en concret al portaveu d’AISAB i a l’edil del PP en l’oposició. Lola Perona, que va formar part de la llista d’UCIN en les passades eleccions municipals, va lamentar que “estic ací des de les sis i mitja de la vesprada escoltant “estupideses, ximpleries i bajanades”, “estic fins a la trossa de les seues idioteses i de les seues ximpleries ací”, dirigint-se a l’exalcalde, Enrique Santafosta. “Parlem dels problemes del poble que són bastant importants”, va afegir.

Després de la seua intervenció, quan el regidor del PP en l’oposició, Enrique Celda, va demanar la paraula per al·lusions, la veïna li va etzibar “contesta, fill, contesta, que si no parles, jo crec que t’ix un gra en el cul”, entre els riures del públic.

Des de l’alcaldia recorden que el ple municipal “és la màxima representació de la sobirania popular en la nostra localitat” i que “tots els representants, tant els de l’equip de govern, com els de l’oposició, mereixen el màxim respecte per haver sigut triats democràticament pels ciutadans”.

Segons el comunicat “aquest Ajuntament no permetrà que es repetisca ni una falta de respecte més dins de la casa consistorial, ni per part del públic, ni pels seus edils”.

L’alcaldessa Eva Tejedor fa en l’escrit una crida “a tota la comunitat a estar a l’altura que la institució requereix” i en cas contrari, es prendran mesures contra els qui no complisquen amb aquestes normes bàsiques d’educació i convivència”.

Des d’AISAB han *calificaco de “inadmissibles” els moments “de gran tensió” que es van viure en el ple.

El grup de l’oposició ha lamentat “la complicitat que es va evidenciar de l’alcaldessa amb els membres de la seua candidatura asseguts entre el públic”.

La formació de Santafosta també ha criticat que la resta de partits no afectats “no van tindre a bé intervindre per a tallar la situació”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà