L’Ajuntament de Serra inicia el Pla Municipal d’Igualtat

Tusón anuncia la creació de la regidoria d’Igualtat

L’Ajuntament de Serra va presentar ahir la iniciativa del Pla Municipal d’Igualtat. En l’acte l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, va anunciar la creació de la regidoria d’Igualtat “com a mostra del compromís de l’equip de govern en esta matèria”.

El pla d’igualtat és una iniciativa que va anunciar l’alcaldessa socialista el passat 8 de març amb motiu del Dia de la Dona. Coordinats pel sociòleg d’Equàlitat, Joan Gonçales, i l’alcaldessa en la reunió va explicar la necessitat d’una planificació estratègica per a este municipi enclavat al Parc Natural de la Serra Calderona.

També es van explicar les diferents parts del projecte i el treball de camp que començarà la setmana que ve. Les conclusions del pla d’igualtat eixigiran de totes les persones i del teixit associatiu que serà entrevistat al llarg de les pròximes setmanes. “És important comptar amb el veïnat per sensibilitzar-lo, conscienciar-lo i formar-lo en la necessitat d’un pla d’igualtat que acabarà implementant-se en Serra” comentà Alicia Tusón. “Amb una planificació igualitària d’aquestes característiques es pretén aconseguir una localitat més tolerant, inclusiva i diversa, respectuosa entre totes les persones que la componen i amb totes aquelles que la poden visitar”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà