La Garrofera, Chaparral i El Descanso, premiats amb la Cullera de Fusta

Serra compta amb sis locals que cuinen paella valenciana a llenya

La gastronomia del municipi de Serra, al cor de la Serra Calderona torna a estar d’enhorabona. Tres restaurants de la localitat han rebut novament la Cullera de Fusta. Un guardó que l’associació Wikipaella atorga als restaurants que cuinen autèntica paella valenciana a llenya.

El restaurant Chaparral, La Garrofera i El Descanso han sigut els tres locals premiats. A més a més,  als dos primers se’ls ha reconegut la seua trajectòria amb la gran Cullera de Fusta, que premia el haver sigut guardonats durant cinc anys consecutius.

El municipi de Serra compta amb sis locals que cuinen paella valenciana a llenya a més d’altres restaurants que segueixen als seus foguers la recepta tradicional i ortodoxa d’este arròs. Un vertader santuari del plat més universal dels valencians en l’incomparable marc del Parc Natural de la Serra Calderona.

“La gastronomia és un dels principals reclams del nostre municipi. Natura i patrimoni van units de la mà de la experiència gastronòmica” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Estem treballant per a que el turisme siga un dels motors principals de la nostra economía” afegeix. El muncipi de Serra, al bell mig de la Calderona, ompli de visitants els seus bars i restaurants tots els caps de semana. Visitants que busquen una combinació de natura i gastronomia al cor del parc natural.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.