Banner papereria Ruiz

Juan Catalá guanya el concurs de fotografia Pascual Navarro de Serra

concurso de fotografia serra

Amb una imatge de les muntanyes des de la Gorrisa

Una imatge de Serra i les seues muntanyes des de la Gorrisa ha estat la guanyadora del V Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Amb 513 ‘likes’ la fotografia de Juan Catalá es converteix en la imatge més votada.

En segon lloc, com a finalista amb 469 vots, ha estat la de Jordi Garay, una panoràmica nocturna de Serra des del mirador del Viscaí.

Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador, Juan Catalá, rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, Jordi Garay un de 30 euros.

foto concurso fotografia serra

Des del 14 de juny i fins anit, 25 de juny, a les 23.59 hores s’ha pogut votar a l’àlbum
creat a l’efecte a la pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra, en un concurs atípic que es va haver d’ajornar per la crisi sanitària del coronavirus.

La V edició del Concurs de Fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 18 treballs inèdits i originals. Tots ells de molta qualitat que han competit en una votació molt renyida fins a l’últim moment en què s’ha decantat la balança cap a una de les obres.

La temàtica del concurs ha estat Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el V Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural.

El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi de la Calderona que va faltar l’abril de 2017.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.