Juan Catalá guanya el concurs de fotografia Pascual Navarro de Serra

concurso de fotografia serra

Amb una imatge de les muntanyes des de la Gorrisa

Una imatge de Serra i les seues muntanyes des de la Gorrisa ha estat la guanyadora del V Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Amb 513 ‘likes’ la fotografia de Juan Catalá es converteix en la imatge més votada.

En segon lloc, com a finalista amb 469 vots, ha estat la de Jordi Garay, una panoràmica nocturna de Serra des del mirador del Viscaí.

Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador, Juan Catalá, rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, Jordi Garay un de 30 euros.

foto concurso fotografia serra

Des del 14 de juny i fins anit, 25 de juny, a les 23.59 hores s’ha pogut votar a l’àlbum
creat a l’efecte a la pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra, en un concurs atípic que es va haver d’ajornar per la crisi sanitària del coronavirus.

La V edició del Concurs de Fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 18 treballs inèdits i originals. Tots ells de molta qualitat que han competit en una votació molt renyida fins a l’últim moment en què s’ha decantat la balança cap a una de les obres.

La temàtica del concurs ha estat Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el V Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural.

El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi de la Calderona que va faltar l’abril de 2017.

No hi han comentaris

Respondre

Your email address will not be published.