Serra reprén el Concurs de fotografia Pascual Navarro

cartel concurso de fotografia serra

L’Ajuntament de Serra reprén el V Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació de l’entorn natural.

El concurs homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi que va faltar l’abril de 2017 va ser ajornat per la declaració de l’estat d’alarma a causa del coronavirus quan ja s’havia obert el període de presentació d’obres.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les
imatges que es presenten al concurs hauran de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar un treball. Les persones que ja hagueren presentat fotografía podran tornar a presentar una nova imatge sempre i quan facen constar que és en substitució de l’enviada en primer lloc. El termini de presentació de les obres començarà el 22 de maig i acabarà el 14 de juny. Els originals hi ha que remetre-los al correu electrònic serra@touristinfo.net.

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil de l’Ajuntament de Serra a Facebook. i resultarà guanyador el treball que més m’agrada tinga durant els dies que estarà oberta la votació , del 15 al 25 de juny.

El 26 de juny es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30 euros.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771