La Llar obrirà les seues portes amb nous allotjaments turístics l’any que ve

llar serra

La concessió té una duració de 30 anys

Serra comptarà amb nous allotjaments turístics a la parcel·la de la Llar que obrirà les seues portes l’any que ve per oferir també altres activitats turístiques complementàries. L’apertura serà possible gràcies a l’adjudicació d’aquest espai municipal mitjançant un contracte de concessió de serveis a l’empresa 1 Respiro SY SL.

La concessió administrativa té una duració de 30 anys i l’empresa adjudicatària adequarà les instal·lacions per al seu ús com a càmping i activitats complementàries. A més a més, 1 Respiro SY SL ha signat acords de col·laboració amb altres comerços i empreses locals per tal de poder treballar en xarxa amb el teixit empresarial del municipi.

La concessió preveu que a La Llar es presten serveis d’allotjament turístic, activitats de suport a l’agricultura, activitats culturals, ambientals i esportives. Unes activitats que requeriran una forta inversió per part del contractista.

llar serra

“Posem en marxa les instal·lacions de la Llar, un espai que impulsarà l’activitat turística al nostre municipi, creant nous allotjaments i altres activitats ambientals, esportives i culturals destinades a públics diferents” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón qui afegeix que “continuem complint els nostres compromisos amb la ciutadania per a una apertura molt esperada” ha afegit.

La Llar és una parcel·la de 6.685 m2 situada als afores del municipi enclavat al cor de la Calderona i enfront de les hortes històriques de Ria i la torre andalusí del mateix nom. L’espai inclou el Centre Turístic i Ambiental La llar en un edifici de dos plantes que té una àmplia zona d’exposició amb els usos passats, presents i futurs de la Serra Calderona.

 
 
 
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà