Serra obri l’aparcament soterrani de la plaça de La Primitiva

L’Ajuntament ha creat en els últims dos anys vora 150 places d’aparcament al nucli urbà

Des de hui entra en funcionament el nou aparcament soterrani de la plaça de la S.M. La Primitiva amb capacitat per a 23 vehicles. Places que seran gratuïtes durant els primers dies de funcionament. En total, l’Ajuntament de Serra ha creat en els últims dos anys vora 150 places d’aparcament al nucli urbà, 115 d’elles de manera gratuïta per alleujar la falta d’espais on estacionar els vehicles.

El nou aparcament soterrani estarà obert de 7:30 a 23:00 hores de dilluns a diumenge. Compta amb accés intel·ligent mitjançant la lectura de matrícula i el pagament es farà de manera electrònica per una senzilla aplicació. La primera hora costarà 1,50 € i deprés a 0,05 cts el minut. Té eixida peatonal a la plaça S.M. La Primitiva i accesible al carrer Collaet.

Amb l’apertura d’este nou espai es pretén “continuar incentivant el consum als nostres comerços locals creant places més prop dels seus establiments” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. Tusón afegeix: “Acomplim un compromís que teníem amb la ciutadania per resoldre les necessitats d’aparcament del municipi. Hem posat a disposició de totes i tots 150 places d’aparcament en estos dos últims anys.”

L’Ajuntament de Serra continua estudiant noves zones a altres llocs del municipi que siguen susceptibles de convertir-se en aparcament i intentar així donar un millor servei a la ciutadania.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà