Els escolars de Benaguasil participen en les jornades per a fomentar la lectura a la Biblioteca

L’activitat ha comptat amb la participació de 350 educands dels dos centres d’ensenyament

Un total de 350 escolars de primer, segon i tercer de primària dels col·legis Asunción de La nostra Senyora i Luis Vives de Benaguasil han participat en les jornades d’animació a la lectura celebrades a la Biblioteca Municipal.

La campanya ha finalitzat aquesta setmana i al llarg de les sessions de contacontes celebrades, l’alumnat ha conegut de primera mà les històries de “El xiquet drac”, “El jugador de Petrer” o “La jove a la font”. Les sessions han començat amb l’entrada d’un bufó itinerant anomenat Filippo que es presenta a si mateix amb un xicotet pròleg que dona inici al conte, finalitzant amb una dansa relacionada amb la temàtica del conte.

Aquesta iniciativa cultural s’emmarca en el programa d’animació a la lectura per als centres educatius que organitza l’Ajuntament de Benaguasil amb l’objectiu d’acostar el món dels llibres als escolars i per tant fomentar en ells la lectura d’aquests.

L’activitat ha contacte amb la implicació de La Titella, que un any més ha sigut l’encarregada de dur a terme la lectura dels contes programats dins d’aquesta campanya per a fomentar hàbits de lectura des d’edats primerenques i promoure el plaer per la lectura de manera amena i divertida.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà