La línea verda agilitza un 70% la resolució d’incidències en la via pública

jardines SAB

Sant Antoni de Benaixeve resol cinc actuacions diàries amb l’aplicació municipal

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la Regidoria de Serveis, ha agilitzat la resolució d’incidències en la via pública en l’últim any en més d’un 70%. Així ho assenyalen les dades reportades per l’aplicació municipal de la línia verda, un servei que permet als veïns comunicar problemes als carrers de la localitat.

Les dades de la plataforma evidencien l’esforç de l’actual executiu per cuidar la localitat i resoldre de manera ràpida les problemàtiques traslladades pels residents en el terme municipal. D’aquesta manera, agafant com a referència les dades entre maig de 2023 i maig de 2024, l’Ajuntament ha resolt més de 2.000 incidències (5,5 diàries) amb un temps mitjà de resolució inferior a tres dies.

Les dades disten molt dels obtinguts en el mateix període, tan sols un any abans. D’aquesta manera, entre maig de 2022 i maig de 2023, l’anterior executiu va resoldre poc més de 1.200 incidències (3,3 diàries), amb una mitjana d’espera molt superior, fins a aconseguir els 10 dies. Tot això, malgrat que el nombre de problemes reportats per l’aplicació era molt de menor.

Pel que respecta a la tipologia de les incidències traslladades a través de l’aplicació, les principals estan relacionades amb les voreres i calçades (18,48%), l’enllumenat (16,45%), els parcs i jardins (10,92%) i la neteja (10,33%). Li segueixen els problemes reportats amb el fem (8,15%), el clavegueram (7,76%), els punts d’aigua (6,23%) i el mobiliari urbà (4,3%).

El regidor de Serveis, Luís Trejo, ha posat en valor “l’obstinació d’aquest equip de govern per agilitzar la resolució de les incidències en la via pública” i ha agraït als veïns per utilitzar l’aplicació de la línia verda, “contribuint a evitar que els problemes s’agreugen”. Així mateix, l’edil ha posat en valor l’increment d’avisos traslladats per l’aplicació, “una evidència que els residents confien en l’eficàcia a l’hora de resoldre els problemes; i que contrasta amb la gestió que duia a terme l’anterior govern municipal, on aquest tipus d’assumptes solien enquistar-se i allargar-se en el temps”.

L’alcaldessa Eva Tejedor ha destacat el treball que realitza aquest “equip de govern d’entesa entre diferents, que té com a màxima prioritat el benestar del municipi i els seus residents”. En aquesta línia, la primera edil ha subratllat que “la dada mata el relat, enfront del cinisme i la irresponsabilitat d’una oposició sense idees que s’inventa un municipi on reina el caos”. “Nosaltres estem demostrant que aquest govern municipal gestiona millor, més ràpid i a més li costa menys a la butxaca dels veïns”, ha conclòs l’alcaldessa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà