‘Els nostres dinosaures’ es despedix del Museu de les Ciéncies el 6 de gener

dinosaurios camp de turia

Des de juliol de 2016 més d’1 milió de persones ha visitat esta exposició

‘Els nostres dinosaures’ es despedix del Museu de les Ciéncies el 6 de gener després de dos anys i mig oberta al públic. Des de juliol de 2016 més d’1 milió de persones ha visitat esta exposició, la primera que va aconseguir reunir en un mateix espai les principals trobades d’estos animals en la Comunitat Valenciana.

Entre els seus continguts destaquen l’interactiu’ del Moredallon Beltrani que reviu en 3D al famós dinosaure trobat en Morella en 2013, restes d’iguadóntidos i altres espècies autòctones com grans saurópodos.

També s’exposa una rèplica d’un Pterodactil volador de 3,5 metres que sobrevola l’exposició, l’esquelet d’un Thalassomedon rèptil marí de 12 metres,  i un corpori de Losillasaurus giganteus de 20 metres de longitud.

Peces reals, rèpliques i maquetes, fòssils per a ‘tocar’ com un tronc, ous i excrements de dinosaures, insectes atrapats en el temps i protegits per l’ambre, dents reals, són només alguns dels curiosos continguts que comprén l’exposició.

Durant estes pròximes setmanes, continuen les visites guiades opcionals fins al 31 de desembre i del 2 al 6 de gener de 2019, a les 11 hores; 13 hores i 16.30 hores. L’1 de gener hi haurà un horari especial a les 17.30 hores. El preu és de 2,50 euros i és necessari adquirir a més l’entrada al museu.


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà