23J. Aquests són els 16 diputats per València

Alberto Ibáñez
Alberto Ibáñez, en la manifestació LGTBI a Nàquera.

6 del PP, 5 del PSOE, 3 de Compromís-Sumar i 2 de Vox

Els setze diputats electes per la circumscripció de València en els comicis generals d’aquest 23 de juliol (6 del PP, 5 del PSOE, 3 de Compromís-Sumar i 2 de Vox) són els següents:

PARTIT POPULAR

Esteban González Pons. 58 anys. Doctor en Dret Constitucional. Advocat. Ha sigut diputat autonòmic, senador, diputat nacional, conseller d’Educació i conseller d’Ordenació del Territori. Sotssecretari d’Assumptes Institucionals del PP. Eurodiputat, vicepresident del grup popular europeu.

Belén Hoyo. 39 anys. Llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Advocada. Diputada nacional des de la desena legislatura.

Esperança Reynal. 60 anys. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ginecòloga. Cap de servei de Ginecologia a l’hospital Arnau de Vilanova de València.

Fernando de Rosa. 63 anys. Llicenciat en Dret. Magistrat en excedència. Ha sigut secretari autonòmic de Justícia, conseller de Justícia, vicepresident del Consell General del Poder Judicial i president de l’Audiència provincial de València. Senador des de 2019.

Carlos Gil. 53 anys. Llicenciat en Dret, en Ciències Polítiques i en Administració i Direcció d’empreses. Alcalde de Benavites. Ha sigut diputat provincial a València.

Ànima Elvira Alfonso. Llicenciada en Dret. Assessora Jurídica de la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (LLIGA). Membre de la junta directiva de ATA de la Comunitat Valenciana.

PSOE

Diana Morant. 43 anys. Enginyera de Telecomunicació. Ministra de Ciència. Ha sigut alcaldessa de Gandia i diputada provincial de València. Secretària de Ciència, Investigació i Universitats del PSOE.

Diana Morant

José Luis Ábalos. 63 anys. Diplomat en Magisteri. Maestro de Primària en excedència. Consultor de cooperació internacional. Ha sigut ministre de Foment, secretari d’Organització del PSOE, regidor a València i diputat provincial. Diputat nacional.

Carmen Martínez. 60 anys. Llicenciada en Medicina. Ha sigut alcaldessa de Quart de Poblet, vicepresidenta de Les Corts i portaveu adjunta del grup parlamentari socialista. Secretària de Sanitat del PSPV-PSOE. Diputada autonòmica.

Vicent Sarrià. 55 anys. Treballador en excedència d’RTVE-CV. Ha sigut regidor de València, diputat autonòmic i secretari d’Organització del PSPV-PSOE. Diputat nacional.

Marta Trenzano. 40 anys. Llicenciada en Filologia Anglesa. Estudis de Ciències Polítiques. Ha sigut alcaldessa d’Algemesí. Secretària general del PSPV d’Algemesí.

COMPROMÍS-SUMAR: SUMEM PER GUANYAR

Àgueda Micó. 45 anys. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Docent universitària. Ha sigut regidora de L’Olleria. Secretària general de Més Compromís. Coportaveu de Compromís.

agueda mico

Alberto Ibáñez. 31 anys. Estudis en Ciències Polítiques i Educació Social. Ha sigut tinent d’alcalde a Vila-real i secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat. Portaveu d’Iniciativa i coportaveu de Compromís.

Nahuel González López. 34 anys. Coordinador local d’EUPV a Gandia. Ha sigut tinent d’alcalde a Gandia.

VOX

Carlos Flores . 59 anys. Doctor en Dret. Llicenciat en Ciències Polítiques. Catedràtic de Dret Constitucional. Ha impartit classes com a professor de Dret durant 34 anys. Va ser el candidat a la presidència de la Generalitat el 28M.

Ignacio Gil Lázaro. 65 anys. Llicenciat en Dret. Ha sigut diputat nacional amb Aliança Popular, amb el PP i, des de 2019, amb Vox. Vicepresident quart del Congrés. Ha sigut senador. President provincial de Vox València des de febrer de 2023.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà