L’Eliana gaudirà aquest dissabte de la Volta a Peu

La tradicional 10K- Volta a Peu torna a l’Eliana dissabte que ve 29 de juliol, en el marc del vint-i-quatre Circuit de Carreras Populares de la Diputació de València i de la 50a edició dels Jocs Esportius. Amb enguany ja són 39 les carreres celebrades des de 1982, any en què es va iniciar aquesta activitat sota el nom de Milla Urbana.

Les persones que desitgen participar poden inscriure’s fins a les 23.59 hores del dimecres 26 de juliol, a través de la plataforma toprun.es. Cada inscripció inclou una samarreta tècnica de disseny exclusiu i borsa de corredor. Per a aquesta ocasió s’espera una inscripció de 800 corredores i corredors.

Enguany, la principal novetat és la celebració d’una prova no competitiva de caràcter infantil amb tres categories: nascuts de 2018 a 2020, amb una carrera de 150 metres; de 2015 a 2017, de 250 metres; i de 2010 a 2013, de 200 metres. La prova donarà principi a les 19.00 hores.

Quant a la 10K, el recorregut serà l’habitual circuit urbà de 10.000 metres, enguany amb dos punts d’avituallament degut a les altes temperatures. L’eixida i la meta serà en les pistes d’atletisme del Poliesportiu Municipal, havent-hi trofeu per als tres primers de cada categoria, trofeu per a corredors locals masculí i femení i premi per al Club més nombrós.

El primer edil, Salva Torrent, ha animat als amants de les carreres populars a participar en una de les més veteranes de la província de València i d’Espanya, destacant els alts nivells de participació, l’elevat percentatge de dones entre les persones inscrites i la gran aportació del grup de voluntariat i les entitats col·laboradores que fan possible la celebració de la prova.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà