Vilamarxant denuncia un nou brot de vandalisme contra els seus regidors

Façanes de les seues cases tacades de pintura i rodes punxades, diumenge passat

L’Ajuntament de Vilamarxant s’ha vist obligat a emetre un nou comunicat, davant un nou i injustificable brot de violència contra les propietats d’alguns del seus regidors i regidores. Els seus vehicles i vivendes varen patir el sotrac de diferents actes vandàlics diumenge passat, l’últim dia de l’any. Les façanes de les cases d’alguns d’ells van aparéixer tacades amb líquid negre llançat des del carrer, i es van trobar els seus vehicles amb les rodes punxades.

Vilamarxant denuncia 3
Estat d’un dels cotxes als que es van punxar les rodes.

No és la primera vegada que esta mena de desagradables incidents es produïxen als domicilis dels regidors, i és per aixó que l’ajuntament s’ha vist també en la obligació de prendre les accions oportunes que marca la llei, a més de reiterar la seua confiança en que les forces i cossos de seguretat posen fi a estos desmans i resolguen estos brots de profunda intolerància,  que diuen no representar “ni al poble de Vilamarxant ni a la seua gent”.

Una altra de les propietats tacades de pintura negra diumenge passat.

Él consistori de la localitat ha volgut recalcar la seua total repulsa i condemna a qualsevol tipus de violència i a qualsevol tipus d’acció incívica que atempte contra el respecte democràtic i les llibertats ideològiques. L’equip de govern considera estos atacs com a una conducta “incompatible amb una societat que té entre els seus fonaments la tolerància, la convivència i la defensa dels drets fonamentals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà